Glömmt blogga!

Glömmde blogga för hade för mycket att göra aja men i torsdags så åkte vi till stan för att gå till ungdomsmottagningen och sen äta på thai och i fredags så gick jag till fritidsgården :)

 

 


Plugga?

Ah då är de måndag plugga massa nu då. Sen kanske de blir fritidsgården . Ska bara kolla gossip girl sen börjar jag plugga:)


Oj!

Oj vad jag har missat att blogga haft så mkt att göra så har glömmt. Aja vart med älskling nu kom nyss hem. Säger godnatt så länge till alla :)


Ja!

Då har man fått paket:D de va min bok:D


Shoppa!

Va nyss och shoppade med mamma köpte massa kläder . Köpte en bh med men den är inte med ^^

 

 


Hejhej!

Ah då kollar man på gossip girl. Ska inte göra nåt idag förutom va hemma och äta massa gott. Aja ska fortsätta kolla så hej då;)


Godmorgon!

Godmorgon alla läsare. Ska äta så bloggar jag sen^^


En vanlig fredag!

Ah då ska man släppa av Milton hos frissan och sen ska jag och mamma luncha . Vet inte vad som händer idag men vi får se ^^


Oj mys!

Glömde blogga idag för va hemma hos älskling . Vi myste kolla på film. Aja kollar på gossip girl äter popcorn och dricker cola. Bloggar mer imorgon;)

 

 


hundrig på allt!

jag beställde nyss hundrig på allt. en bok som en bloggare har gjort som handlar om hennes liv och hennes dotter. aja tar väll en stund innan den är här.  säger till när jag läst den .

yeah!

jag älskar hårfärger som inte är så vanliga, jag själv har just nu brunt och jag hatar det. känner mej helt vanlig.

Yes!

Orkade inte blogga igår eller i fredags så jag gör de nu . Va hos mormor och morfar med familjen och älskling. Tyvärr så kom inte älskling med igår och sov hos mej så fick bli och tröst äta ben och Jerrys. Ne men mådde inte så bra igår hade jätte ont i huvedet . Aja ska snart äta och sen ta en morgoncigg:) bloggar senare


Påsklov!

Jaaa påsklov! Myser med älskling hemma hos han ska till mej imorgon med<3


One tree Hill time!!


Tisdag!

Är sjuk men ska till skolan imorgon . Känns som mina ögon är helt svullna . Har suttit och skrivit hela tiden och sen ska jag bada och läsa :) ska kolla tv med pappa och sånt sen. Hej då bloggen<3


Söndag!

Ja då är det söndag myser just nu med popcorn, cola och Big brother. kolla one tree Hill mera sen.aja godnatt så länge:)


RSS 2.0